"Ons team voelt zich goed thuis in Offices XL"

Annewil & Henk – Thuis in Begeleiding

Offices XL past goed bij ons: Een professionele maar toch ook huiselijke uitstraling. Daar voelt ons team zich goed in thuis. De styling is geweldig gedaan. Voor intervisie kunnen wij gebruik maken van de meetingsrooms en dat is voor ons een grote pre. Renate is als aanspreekpunt van Offices XL goed bereikbaar en de lijnen zijn kort. Er wordt snel geschakeld en goed meegedacht. Die flexibiliteit is erg fijn. De locatie direct bij de uitvalswegen is voor ons ideaal. Bij het koffie halen kun je gezellig een praatje maken met andere huurders wanneer je daar behoefte aan hebt. Toch heb je ook je eigen plek waar je rustig aan het werk kunt.

Mirjam Koppe – Advocatenkantoor Solutio

Sinds kort ben ik voor mijzelf begonnen als huurrecht advocaat. Ik wilde graag mensen om mij heen en ging daarom op zoek naar een bedrijfsverzamelpand. Ik heb meerdere kantoren bekeken maar wilde geen ivoren toren of een saai pand. Offices XL sluit perfect aan bij deze behoefte; het is stijlvol maar toch ook laagdrempelig. Mijn cliënten voelen zich hier welkom en zijn enthousiast over de plek. Ook fijn: de koffie en thee is al geregeld. Mijn cliënten kunnen tijdens het wachten in de fijne lounge alvast wat drinken. De IT, de post en andere randzaken: je hebt er zelf geen omkijken meer naar. Je kunt je focussen op je werk. Als er wel iets is, stuur je even een mailtje naar Renate en is het snel geregeld.
"Je hebt geen omkijken meer naar randzaken. Je kunt je focussen op je werk"
''Ontzettend prettig ondernemen vanuit OfficesXL!''

Hans Smith – The Purpose Company

“TOP plek! Smaakvol representatief, passende parkeerfaciliteiten (incl. oplaadmogelijkheden) verzorgd en het allerbelangrijkste: een uiterst prettige, klantgerichte en persoonlijke huurderbenadering” “Ontzettend prettig ondernemen vanuit Offices XL! Het Offices XL team maakt ECHT het verschil in het creëren van een fantastische klantbeleving, maar daarnaast is locatie Laapersveld: uiterst representatief, compleet ingericht met oog voor detail in de verzorging”