"De communicatie verloopt fijn: er wordt snel geschakeld en de lijntjes zijn kort"

Anouk Möhlmann – Ink Invent BV.

In Offices XL hebben we ons eerste kantoor. Toen we hier voor het eerst binnenkwamen was het nog een bouwval. De eigenaar liet plaatjes zien die een beeld gaven van hoe het ging worden en we werden gelijk enthousiast. Het is inderdaad heel mooi geworden en gaaf ingericht! Wij huurden twee kamers en zijn inmiddels uitgebreid naar drie kamers. De communicatie verloopt fijn: er wordt snel geschakeld en de lijntjes zijn kort. Wilco is erg toegankelijk en als je een probleem hebt of er moet iets opgelost worden, heb je dezelfde dag nog een reactie. Daarnaast is de ligging handig en is de diversiteit qua huurders in het pand erg fijn. Er zijn verschillende bedrijven, je kunt met mensen sparren en hebt leuke gesprekjes in de gang.

Annewil & Henk – Thuis in Begeleiding

Offices XL past goed bij ons: Een professionele maar toch ook huiselijke uitstraling. Daar voelt ons team zich goed in thuis. De styling is geweldig gedaan. Voor intervisie kunnen wij gebruik maken van de meetingsrooms en dat is voor ons een grote pre. Renate is als aanspreekpunt van Offices XL goed bereikbaar en de lijnen zijn kort. Er wordt snel geschakeld en goed meegedacht. Die flexibiliteit is erg fijn. De locatie direct bij de uitvalswegen is voor ons ideaal. Bij het koffie halen kun je gezellig een praatje maken met andere huurders wanneer je daar behoefte aan hebt. Toch heb je ook je eigen plek waar je rustig aan het werk kunt.
"Ons team voelt zich goed thuis in Offices XL"
"Je hebt geen omkijken meer naar randzaken. Je kunt je focussen op je werk"

Mirjam Koppe – Advocatenkantoor Solutio

Sinds kort ben ik voor mijzelf begonnen als huurrecht advocaat. Ik wilde graag mensen om mij heen en ging daarom op zoek naar een bedrijfsverzamelpand. Ik heb meerdere kantoren bekeken maar wilde geen ivoren toren of een saai pand. Offices XL sluit perfect aan bij deze behoefte; het is stijlvol maar toch ook laagdrempelig. Mijn cliënten voelen zich hier welkom en zijn enthousiast over de plek. Ook fijn: de koffie en thee is al geregeld. Mijn cliënten kunnen tijdens het wachten in de fijne lounge alvast wat drinken. De IT, de post en andere randzaken: je hebt er zelf geen omkijken meer naar. Je kunt je focussen op je werk. Als er wel iets is, stuur je even een mailtje naar Renate en is het snel geregeld.