"Ook ’s avonds en in het weekend kan ik mijn trainingen geven "

Frank Nijs – Elitas Medical

Sinds de start van Offices XL ben ik al 3 keer verhuisd. Eigenaar Wilco Priester was steeds bereid mee te zoeken naar een voor mij meest geschikte oplossing. Mijn eerste kantoorruimte was ik al snel ontgroeid toen bleek dat ik een grotere voorraad nodig had. Het tweede kantoor werd te klein toen een extra werkplek werd ingericht, en inmiddels bevalt de huidige ruimte van 50 m2 mij goed. Ik geef op diverse locaties in het land trainingen maar de trainingsruimte aan de Kokermolen is van alle plekken de meest populaire bij mij en mijn cursisten. De uitstraling en de aanwezige faciliteiten maken dat ik hier fijn les geef. Omdat mijn EHBO-trainingen ’s avonds en in het weekend plaatsvinden hebben mijn cursisten het alleengebruik van alle voorzieningen. De trainingsruimte heeft bovendien een toegang naar buiten zodat cursisten kunnen pauzeren op het buitenterras.

Cora Versteeg – XY Masterclass

Flexibiliteit, beschikbaarheid en de contacten onderling zijn voor mij de grootste voordelen van Offices XL. Door de warmte en sfeer van het pand voel je je gelijk op je gemak. Huren in XL maakt mijn werk nog leuker. Door de andere huurders heb je er collega’s bij, het geeft een extra dynamiek. Je treft elkaar bij de koffieautomaat en we maken regelmatig gebruik van elkaars expertise. De kantoorruimtes zijn 24/7 beschikbaar dus als ik eens in de avonduren of weekend wil werken kan ik altijd terecht. De meeting rooms plannen wij regelmatig voor het afnemen van examens; goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerplaatsen. Onze klanten, con-collega’s en examenkandidaten geven aan dat ze zich prettig voelen in Offices XL.
"Huren in XL maakt mijn werk nog leuker"
"Mijn cliënten zijn heel positief over mijn praktijkruimte"

Firouzeh Slabbers – Praktijk voor Psychotherapie, Coaching en Training

Offices XL biedt mij een praktijkruimte met een sfeervolle wachtruimte. Ideaal voor mijn psychotherapiepraktijk. Ondanks de aanwezigheid van andere huurders is er geen geluidsoverlast en cliënten ervaren de wachtruimte als rustig en prettig. De locatie is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. De lijnen met de verhuurder zijn kort en gemakkelijk te leggen en de faciliteiten zijn goed. Prettige bijkomstigheden: de contacten met de andere huurders èn de ondersteuning door Sidekick support!