Offices XL Premium

In de stijlvolle villawijk Trompenberg opent najaar 2019 de eerste Offices XL Premium op de Steijnlaan 16 in Hilversum. De kantoorvilla uit de jaren ‘80 is gerenoveerd naar een chic business center met een eigenzinnige styling.

Het pand bestaat uit 3 verdiepingen, met per verdieping de mogelijkheid om met aansluitende units een oppervlakte van 100 m² te creëren, ideaal voor MKB!

In de elegante ambiance en de sfeervolle living kun je jouw gasten warm ontvangen. Elke verdieping is van alle gemakken voorzien, met een kitchenette met kleine lounge waar tussen het werk door een praatje gemaakt kan worden met andere huurders.

In het souterrain bevindt zich een ruime vergaderruimte en een trendy bar waar informeel geborreld en overlegd kan worden.

Flexibiliteit: meerdere kantoren of een hele verdieping

Wij denken graag met je mee. Groeit jouw bedrijf en ben je op zoek naar een grotere kantoorruimte? Wij verhuren ruimtes van verschillende groottes.

Wij maken graag tijd voor je om de mogelijkheden te laten zien en je persoonlijk te helpen bij de keuze voor jouw kantoorruimte. Neem direct contact met ons op of boek een tour.