offices XL slagschaduw

Ons verhaal

Dat kan anders!

Werken in een suf en ongezellig kantoor is voor geen enkele ondernemer een goede basis die bijdraagt aan creativiteit en ontwikkeling. Daarom doen wij het bij Offices XL net even anders! Wij bieden een sfeervolle en comfortabele plek met stijl en ruimtes voor grote en kleinere ondernemers.

Het begon in Houten waar wij op kleine schaal zijn begonnen, een pand met ruimte voor 40 kantoorunits van groot tot klein. Dit pand is enkele jaren geleden compleet gestript en gemoderniseerd. Inclusief een luxe lounge, frisse meeting rooms, Wi-Fi, koffie & thee en een receptie.

Wat een prachtige lounge! Dat horen wij elke week wel een paar keer van onze huurders en gasten. Huurders lopen geregeld bij elkaar binnen voor een praatje of advies. Door de mix van huurders zijn al samenwerkingen ontstaan.

Het werd tijd om uit te breiden en toen kwam Offices XL Hilversum. Het pand op Laapersveld is een plek met geschiedenis waar voorheen omroep Veronica zetelde. Veel vierkante meters die uitdagen opnieuw een aantrekkelijk concept neer te zetten. Met een ruimte voor events, meeting rooms en terrassen rondom, waar je ’s zomers buiten kunt werken. Dat in de kelder nog de opnamestudio van Bart de Graaff zit, de oprichter van omroep BNN, is een leuk detail.

Offices XL Hilversum Premium is wat kleinschaliger, exclusiever en ontzettend stijlvol. Een heel ander pand maar dat maakt juist de fijne en inspirerende werkomgeving mogelijk voor de verschillende huurders en hun wensen.

Offices XL Vianen is prachtig gelegen aan het water in Vianen. Een groot pand met wederom veel vierkante meters die vele mogelijkheden bieden. Met een unieke Jungle en Ibiza styling is dit pand zeer representatief en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Offices XL werkt onderscheidend door korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak. Onze stijl is learning by doing en goed luisteren naar gebruikers. Zo creëren we samen een perfecte omgeving waar je als ambitieuze ondernemer graag wilt werken.

Ben je nieuwsgierig en wil je een tour boeken?

Ons Team

Het team bestaat uit Wilco Priester, Renate Terpstra en Anouk Lina-Wagenaar. De kracht van dit team is dat zij zeer uiteenlopende kwaliteiten hebben en daardoor elkaar mooi aanvullen. Zij werken nauw samen en staan als team voor de huurders klaar.

Wilco Priester is de eigenaar van Offices XL, hij houdt kantoor in Houten en is de bedenker van dit verfrissende concept. Hij is zeer ervaren in de vastgoed branche en gebruikt die kennis om Offices XL continu te ontwikkelen.

Renate Terpstra is de vastgoed manager van Offices XL, zij houdt kantoor in Vianen en is zowel operationeel als op administratief gebied met de panden en hun huurders in contact.

Anouk Lina-Wagenaar is de office manager van Officies XL, zij houdt kantoor in Hilversum en is ook operationeel aanspreekpunt voor de huurders van de panden in Hilversum.