offices XL slagschaduw

Ons verhaal

Dat kan anders!

Na de zoveelste dag op een suf en ongezellig kantoor dacht ik: dat kan anders! Waarom zou ik mijn eigen werkomgeving niet zelf gaan creëren? Een sfeervolle en comfortabele plek met stijl, daar had ik behoefte aan. Na een jaar proefdraaien op kleinere schaal kon ik op een goede locatie een pand kopen in Houten en Offices XL is geboren. Hier is ruimte voor 40 kantoorunits van groot tot klein. Dit pand is enkele jaren geleden compleet gestript en gemoderniseerd. Inclusief een luxe lounge, frisse meeting rooms, Wi-Fi, koffie & thee en een receptie.

Wat een prachtige lounge! Dat hoor ik elke week wel een paar keer van onze huurders en gasten. Huurders lopen geregeld bij elkaar binnen voor een praatje of advies. Door de mix van huurders zijn al samenwerkingen ontstaan.

De locatie Houten is vol en ik heb nu een karakteristiek gebouw in Hilversum gekocht. Een plek met geschiedenis waar voorheen omroep Veronica zetelde. Veel vierkante meters die me uitdagen opnieuw een aantrekkelijk concept neer te zetten. Met een ruimte voor events, meeting rooms en terrassen rondom, waar je ’s zomers buiten kunt werken. Dat in de kelder nog de opnamestudio van Bart de Graaff zit, de oprichter van omroep BNN, is een leuk detail.

Met Offices XL werk ik onderscheidend door korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak. Een nieuwe huurder leid ik als het even kan zelf rond en met de leverancier bepaal ik bijvoorbeeld de smaak van de koffie. Mijn stijl is learning by doing en goed luisteren naar gebruikers. Zo creëren we samen een perfecte omgeving waar je als ambitieuze ondernemer graag wilt werken.

Ben je nieuwsgierig en wil je een tour boeken?

Meer weten? Neem contact op met Wilco Priester via 06 – 53648037, of met Renate Terpstra via 06 – 53945950

Even voorstellen: Renate

Renate is operationeel aanspreekpunt van Offices XL. Huurders kunnen met vragen of opmerkingen bij haar terecht. ‘Je stuurt even een mailtje of loopt naar binnen en het is snel geregeld. De communicatie verloopt heel fijn!’.

Geïnteresseerd in een kantoorruimte? Renate geeft je graag een rondleiding! Je kunt haar bereiken via +31653945950 of beheer@officesxl.nl.

Boek een tour