offices XL slagschaduw

Ons verhaal

Dat kan anders!

Werken in een suf en ongezellig kantoor is voor geen enkele ondernemer een goede basis die bijdraagt aan creativiteit en ontwikkeling. Daarom doen wij het bij Offices XL net even anders! Wij bieden een sfeervolle en comfortabele plek met stijl en ruimtes voor grote en kleinere ondernemers.

Het begon in Houten waar wij op kleine schaal zijn begonnen, een pand met ruimte voor 40 kantoorunits van groot tot klein. Dit pand is enkele jaren geleden compleet gestript en gemoderniseerd. Inclusief een luxe lounge, frisse meeting rooms, Wi-Fi, koffie & thee en een receptie.

Wat een prachtige lounge! Dat horen wij elke week wel een paar keer van onze huurders en gasten. Huurders lopen geregeld bij elkaar binnen voor een praatje of advies. Door de mix van huurders zijn al samenwerkingen ontstaan.

Het werd tijd om uit te breiden en toen kwam Offices XL Hilversum. Het pand op Laapersveld is een plek met geschiedenis waar voorheen omroep Veronica zetelde. Veel vierkante meters die uitdagen opnieuw een aantrekkelijk concept neer te zetten. Met een ruimte voor events, meeting rooms en terrassen rondom, waar je ’s zomers buiten kunt werken. Dat in de kelder nog de opnamestudio van Bart de Graaff zit, de oprichter van omroep BNN, is een leuk detail.

Inmiddels zijn wij uitgebreid naar drie vestigingen in Hilversum, maar ook in Houten, Vianen, Wageningen en IJsselstein zijn vestigingen te vinden van Offices XL.

Offices XL werkt onderscheidend door korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak. Onze stijl is learning by doing en goed luisteren naar gebruikers. Zo creëren we samen een perfecte omgeving waar je als ambitieuze ondernemer graag wilt werken.

Ben je nieuwsgierig en wil je een tour boeken?